Aldersbekræftelse

Er du over 18?

Ved at gå ind på dette websted accepterer du vores privatlivspolitik

Du skal være 18 år eller ældre for at få adgang til dette websted. Du bedes bekræfte din alder for at se indholdet.

tastygin.dk

To venner

Marts 2020 startede TastyGin.

Vi er 2 inkarneredse gin-entusiaster, der er gået sammen om at lave en ny gin webshop. Hvorfor lave en ny gin webshop spørger du sikkert?

Vi mener alle fortjener en oplevelse udover det sædvanlige, og derfor tilbyder vi kun gin i vores sortiment, som lever op til vores høje forventninger til en gin og dens kvalitet.

Derfor har TastyGin også kun et udsøgt udvalg af gin og udvider kun sortimentet, når vi finder en ny, der lever op til vores høje standard.

I sortimentet sørger vi også altid for, at der er gin til alles smag, så vi på denne måde kan favne bredt.

Vi står altid klar til at besvare spørgsmål og give gode råd til, hvordan man laver en lækker gin & tonic.

Vi håber, du deler vores passion og vil sprede budskabet – TastyGin er her for DIN skyld og er altid klar til at rådgive inden for højkvalitetsgin.

De første flasker

Efter et besøg på en ginfestival i 2019, hvor vi fik smagt på rigtig god Gin, fik vi interessen for den enebærprægede spiritus. Vi har smagt rigtig mange gin. Vi har valgt IKKE at sætte masser af gin i vores sortiment, og har stadig meget at lære og smage på, da der hele tiden kommer nye gin, tonic, garnish og måder at lave sin favorit drink og cocktail på. Vi startede i 2020 med et udvalg af Buss N509, og har sidenhen bygget på vores sortiment. Et sortiment der aldrig bliver færdigt. Vi er konstant på udkik efter gin og ginprodukter for at få en samling, som ikke skal ligne det du ser på alle vores konkurrenters sider – det skal være lækkert.

Ud over Gin har vi Tonic og sodavand – produkter ligesom garnish, glas og barudstyr vil blive udvidet løbende.

“A martini. Shaken, not stirred.” —Sean Connery, Goldfinger

a

Den Digitale Gade

Vi har lavet en webside, nøjagtig som så mange andre.

Vores ønske er at udvikle denne til meget mere end et sted man handler sin gin og tilbehør. Vi vil løbende udvikle med ginpakker der kan købes på abonnement, som også kendes fra andre konkurrenter – her vil vi blot stige trin op i kvalitet. Vi vil løbende sende informationer ud til kunder, der er medlem i “klubben” med pre-sale af nye Gin, ekstra gode tilbud, opskrifter, gratis ydelser m.m.

Vores Drøm

Vores drømmemål er, at blive en god leverandør af high-end produkter. Dette både inden for Gin, tonic og tilbehør. Drømmen er at blive opfattet som seriøs og troværdig handelspartner, der altid lever op tid det, man forventer. Vi drømmer om at kunne udvikle forretningen i trin, og en dag lave ginture til danske destillerier.

TastyGin

Høegh Guldbergs gade 19 1. sal
8700 Horsens
+45 28 29 30 48

Copyright © tastygin

Ingen produkter i indkøbskurven